Download | Programy

USB lampa

Poradna pro nákup nového hardwaru, nebo celé sestavy. Informace o nákupech.

Moderátoři: Sedlo, PCMark, DigitalDooM, Awast, Moderátoři

stench
Nováček
Nováček

USB lampa

Příspěvek od stench »

mohli byste mi doporučit nejakou USB lampu do cca 400,- kč, která by za neco stála. Pokud teda to není blbost a vyhozený peníze.

dík
vlkodlak99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodlak99 »

Podle mě to blbost je zaplácneš si zbytečně usb port zbytečně zatěžuješ zdroj a nevidím důvod proč si neposvítit normální lampou raději si za to kup ramky nebo něco co ti zvedne výkon :roll:
vlkodlak99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

pokud teda nemáš noteboka k němu do vlaku nebo tak se to hodí ale zase to z něho cucá štávu
Sedlo
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sedlo »

Já si myslím že to zas taká blbost není. Třeba k nooteboku se to náramně hodí když si potřebuješ třeba posvítit na klávesnici, když neco píšeš atd. Sám jednu takovou USB svítilnu vlastním a když je třeba posvítím si. Ale vlastním jí jen díky tomu že jsem jí sebral tátovy kterej jí absolutně nevyužíval.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
zener
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od zener »

vlkodlak99 píše:Podle mě to blbost je zaplácneš si zbytečně usb port zbytečně zatěžuješ zdroj a nevidím důvod proč si neposvítit normální lampou raději si za to kup ramky nebo něco co ti zvedne výkon :roll:
Promin, ale toto muze rict jen clovek, co s notebookem nepracuje...

K tematu, blbost to 100% neni. Urcite si nejakou kup, je to paradni vec. Osobne Ti zadnou nedoporucim, ptz nemam zkusenost (mam vymozenost IBM notebooku - svetlo ve viku displeje :D).

Ale myslim, ze neni potreba nejaky drahy luxus. Je to o tom, aby byla lampa solidne nastavitelna - nejlepsi se mi zda takova "lampickova" konsktrukce, kde muzes zmenit telo podle potreby. Neco jako "had" - nevim, jak jinak to popsat :D O setreni baterii bych skoro ani neuvazoval, predpokladam, ze vetsina lampicek ma diodu, ktere maji minimalni spotrebu ;)
vlkodlak99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

zener píše:
vlkodlak99 píše:Podle mě to blbost je zaplácneš si zbytečně usb port zbytečně zatěžuješ zdroj a nevidím důvod proč si neposvítit normální lampou raději si za to kup ramky nebo něco co ti zvedne výkon :roll:
Promin, ale toto muze rict jen clovek, co s notebookem nepracuje...

K tematu, blbost to 100% neni. Urcite si nejakou kup, je to paradni vec. Osobne Ti zadnou nedoporucim, ptz nemam zkusenost (mam vymozenost IBM notebooku - svetlo ve viku displeje :D).

Ale myslim, ze neni potreba nejaky drahy luxus. Je to o tom, aby byla lampa solidne nastavitelna - nejlepsi se mi zda takova "lampickova" konsktrukce, kde muzes zmenit telo podle potreby. Neco jako "had" - nevim, jak jinak to popsat :D O setreni baterii bych skoro ani neuvazoval, predpokladam, ze vetsina lampicek ma diodu, ktere maji minimalni spotrebu ;)
Sorry pane ale blbě čteš já jsem nezapomněl podotknout že je to blbost pokud nemáš notebook to za prvé za druhé nevím z jakého přesvědčení předpokládáte že autor dotazu notebook vlastní a chce lampičku k tomu ??????? :?: :?:

A stolní pc se mi to zdá jako vyhozené prachy za tím si stojím pokud má člověk notebook se kterým cestuje tak se to dá docela využít ALE TO UŽ SEM OSTATNĚ PSAL PRVÉ :cool:

pro zener : pokud někoho hodláš opravovat tak prosím čti pořádně a pečlivě co předtím napsal !!!!!!………. :roll:
zener
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od zener »

vlkodlak99 píše:Sorry pane ale blbě čteš já jsem nezapomněl podotknout že je to blbost pokud nemáš notebook to za prvé za druhé nevím z jakého přesvědčení předpokládáte že autor dotazu notebook vlastní a chce lampičku k tomu ??????? :?: :?:

A stolní pc se mi to zdá jako vyhozené prachy za tím si stojím pokud má člověk notebook se kterým cestuje tak se to dá docela využít ALE TO UŽ SEM OSTATNĚ PSAL PRVÉ :cool:

pro zener : pokud někoho hodláš opravovat tak prosím čti pořádně a pečlivě co předtím napsal !!!!!!………. :roll:
Ja se nehodlam hadat, to ne :stop:

Predpoklad notebooku? Ehm, osobne jsem nikdy nevidel nikoho, kdo mel u klasickeho PC USB lampicku :-o Vzdyt je to i skoro neproveditelne... Takova lampicka ma radove jen desitky cm, tudiz je hodne nepravdepodobne, ze by case byla tak blizko ke klavesnici.

Za ten druhy prispevek - ohledne notebooku - se omlouvam, nevsiml jsem si, ze to psal ten samy clovek, co predchozi prispevek. Jsem zvykly, ze se pouzije edit... Moje chyba ;)
stench
Nováček
Nováček

Příspěvek od stench »

no USB lampy se dají použít i ke stolnímu PC, je to norální lampa s cca 1,5m USB kabelem. A předpokládal jsem to právě ke stolnímu PC, ale nakonec do toho nepudu. btw notebook také vlastním ale je to spíš pracovní, takže jej využívám pouze sporadicky, ovšem teď když se mi vy...l comp tak jede furt. Jinak dík za rady
Odpovědět