mohli byste mi doporučit nejakou USB lampu do cca 400,- kč, která by za neco stála. Pokud teda to není blbost a vyhozený peníze.
dík
USB lampa
Moderátoři: Sedlo, PCMark, DigitalDooM, Awast, Moderátoři
- vlkodlak99
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- vlkodlak99
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Sedlo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím že to zas taká blbost není. Třeba k nooteboku se to náramně hodí když si potřebuješ třeba posvítit na klávesnici, když neco píšeš atd. Sám jednu takovou USB svítilnu vlastním a když je třeba posvítím si. Ale vlastním jí jen díky tomu že jsem jí sebral tátovy kterej jí absolutně nevyužíval.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E
Phone: N900 Maemo 5 
NTB: Asus F3E

Promin, ale toto muze rict jen clovek, co s notebookem nepracuje...vlkodlak99 píše:Podle mě to blbost je zaplácneš si zbytečně usb port zbytečně zatěžuješ zdroj a nevidím důvod proč si neposvítit normální lampou raději si za to kup ramky nebo něco co ti zvedne výkon
K tematu, blbost to 100% neni. Urcite si nejakou kup, je to paradni vec. Osobne Ti zadnou nedoporucim, ptz nemam zkusenost (mam vymozenost IBM notebooku - svetlo ve viku displeje

Ale myslim, ze neni potreba nejaky drahy luxus. Je to o tom, aby byla lampa solidne nastavitelna - nejlepsi se mi zda takova "lampickova" konsktrukce, kde muzes zmenit telo podle potreby. Neco jako "had" - nevim, jak jinak to popsat

- vlkodlak99
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Sorry pane ale blbě čteš já jsem nezapomněl podotknout že je to blbost pokud nemáš notebook to za prvé za druhé nevím z jakého přesvědčení předpokládáte že autor dotazu notebook vlastní a chce lampičku k tomu ???????zener píše:Promin, ale toto muze rict jen clovek, co s notebookem nepracuje...vlkodlak99 píše:Podle mě to blbost je zaplácneš si zbytečně usb port zbytečně zatěžuješ zdroj a nevidím důvod proč si neposvítit normální lampou raději si za to kup ramky nebo něco co ti zvedne výkon
K tematu, blbost to 100% neni. Urcite si nejakou kup, je to paradni vec. Osobne Ti zadnou nedoporucim, ptz nemam zkusenost (mam vymozenost IBM notebooku - svetlo ve viku displeje).
Ale myslim, ze neni potreba nejaky drahy luxus. Je to o tom, aby byla lampa solidne nastavitelna - nejlepsi se mi zda takova "lampickova" konsktrukce, kde muzes zmenit telo podle potreby. Neco jako "had" - nevim, jak jinak to popsatO setreni baterii bych skoro ani neuvazoval, predpokladam, ze vetsina lampicek ma diodu, ktere maji minimalni spotrebu

A stolní pc se mi to zdá jako vyhozené prachy za tím si stojím pokud má člověk notebook se kterým cestuje tak se to dá docela využít ALE TO UŽ SEM OSTATNĚ PSAL PRVÉ

pro zener : pokud někoho hodláš opravovat tak prosím čti pořádně a pečlivě co předtím napsal !!!!!!……….

Ja se nehodlam hadat, to nevlkodlak99 píše:Sorry pane ale blbě čteš já jsem nezapomněl podotknout že je to blbost pokud nemáš notebook to za prvé za druhé nevím z jakého přesvědčení předpokládáte že autor dotazu notebook vlastní a chce lampičku k tomu ???????:
:
A stolní pc se mi to zdá jako vyhozené prachy za tím si stojím pokud má člověk notebook se kterým cestuje tak se to dá docela využít ALE TO UŽ SEM OSTATNĚ PSAL PRVÉ![]()
pro zener : pokud někoho hodláš opravovat tak prosím čti pořádně a pečlivě co předtím napsal !!!!!!……….

Predpoklad notebooku? Ehm, osobne jsem nikdy nevidel nikoho, kdo mel u klasickeho PC USB lampicku

Za ten druhy prispevek - ohledne notebooku - se omlouvam, nevsiml jsem si, ze to psal ten samy clovek, co predchozi prispevek. Jsem zvykly, ze se pouzije edit... Moje chyba

no USB lampy se dají použít i ke stolnímu PC, je to norální lampa s cca 1,5m USB kabelem. A předpokládal jsem to právě ke stolnímu PC, ale nakonec do toho nepudu. btw notebook také vlastním ale je to spíš pracovní, takže jej využívám pouze sporadicky, ovšem teď když se mi vy...l comp tak jede furt. Jinak dík za rady