Zmizel mi koš z plochy :(
Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři
Zmizel mi koš z plochy :(
Zdravím všechny,
mám na v PC Windows Vista a z plochy mě zmizela ikona koše. Nevím jak ji dostat zpět. Poraďte pls někdo !!
Děkuji
mám na v PC Windows Vista a z plochy mě zmizela ikona koše. Nevím jak ji dostat zpět. Poraďte pls někdo !!
Děkuji
Re: Zmizel mi koš z plochy :(
Čao, tak tohle se mi stávalo ze začátku dost často. Klikneš pravym myšítkem na plochu, najedeš na "přizpůsobit" a otevře se ti okno, v levým horním rohu dáš "změnit ikony plochy" a zaškrtneš koš. No a máš ho zpět na ploše.
-
- Uživatel
díky,taky se mi to stalo a měl sem tam jen zastupce a ten byl buď pořád prázdnej nebo plnej
ahojik dekuju moc taky s emi to stalo ale ted uz je to v cajku diky vam :-*
Zdravím mám opačný problém koš mi někam zmizel a soubory se do něj norálně odstraňují, ale já ho nemohu nikde nají ani pomocí funkce Hledat:( Mám Windows XP. Díky za radu
- Sedlo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba otevřít si Tento počítač a napsat do adresy "Koš" nebo "Trash" pokud máš anglickou verzi.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E
Phone: N900 Maemo 5
NTB: Asus F3E
Phone: N900 Maemo 5
No, i mě se nevyhl tento problém. Čert aby ty visty vzal