Download | Programy

19" Monitor

Poradna pro nákup nového hardwaru, nebo celé sestavy. Informace o nákupech.

Moderátoři: Sedlo, PCMark, DigitalDooM, Awast, Moderátoři

achayo
Nováček
Nováček

19" Monitor

Příspěvek od achayo »

Zdravím!Tenhle týden si objednám 19" monitor a chtěl bych si nechat poradit. S narustající cenou mi nepřijde adekvátní zlepšení parametrů a tak vybíram na počatku cenového pole.Vejdu se do 6tis a zatím jsou finalisté LG L1919S-SF a ACER AL 1916AS, tak co vy na to? Předem díky za radu!
TomK

Příspěvek od TomK »

Oba 2 vyse uvedene modely znam a jsou to ty nejlevnejsi sunty, jake lze v tride 19" LCD koupit. Podivej se nekde jinde, i kdyby jsi mel pridat 5 ci 8 stovek.
Wthulmann
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

19ka - Samsung SyncMaster 940BF

Příspěvek od Wthulmann »

Jsem ve stejne situaci, taky hledam šikovnou a hezkou 19ku :)
Trošku jsem se po tom pídil a našel tohle:

(ACHTUNG - následuje link na konkurenční web )
http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=1493

Recenzujou ho zde:
http://www.xbitlabs.com/articles/other/ ... -4_24.html

A u nás se prodává za 7900 s daní. (6650bez)
Ještě budu pár dní pátrat, ale u mě vede zatím tenhle panel.

Kdyby měl někdo lepší návrh, sem s ním.
Nesnáším ACER

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0
kein
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kein »

mam ho taky, taky jsem cetl to forum na svethardware a ovlivnilo to muj vyber a nelituju...mam ho doma tyden a jsem nadseny...je to fakt za ty prachy luxus bedna!:)
achayo
Nováček
Nováček

Příspěvek od achayo »

Hezkej nazor TomK, ale co nejaky důvody či fakta? Přijde mi, že se dal platí jen za značku a na to ja kašlu. Sestavuju si zaroven kompa a vyjde me na dvacku, tak ze par stovek je mi fuk, ale beru jen argumenty, ne slepej posmech:-)
achayo
Nováček
Nováček

Příspěvek od achayo »

Ted jsem dostal horkej tip na BENG 93G, je tu za 7tis a kousek a vsichni si ho chvalej, tak co vy na to?
kein
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kein »

tak co jsi teda vybral?
achayo
Nováček
Nováček

Příspěvek od achayo »

no spolehal jsem na vas trochu vic:-).Nakonec jsem jeste trochu brousil a zjistil, ze LG nejsou nikde k sehnani(tedy v rozumne cene) a philips vypada nazivo divne.pujdu do toho BenQ, ma digitalni vstup a ty horsi pozorovaci uhly jsou mi sumak, primo vedle mam 70tku televizy, tak to na to pichnu pri filmech.
kein
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kein »

achayo píše:no spolehal jsem na vas trochu vic:-).Nakonec jsem jeste trochu brousil a zjistil, ze LG nejsou nikde k sehnani(tedy v rozumne cene) a philips vypada nazivo divne.pujdu do toho BenQ, ma digitalni vstup a ty horsi pozorovaci uhly jsou mi sumak, primo vedle mam 70tku televizy, tak to na to pichnu pri filmech.
za ty prachy je dobry, pokud si ho navic uzivatele chvali, tak bez do nej. Ono stejne nebudes mit srovnani;) takze ti to bude pripada bomba a pozorovaci uhly jsou stejne naprd
Odpovědět