Pokud to lze, mohli byste mi doporučit nějakou rozumnou 1024MB příp. 512MB paměť?
Mám sběrnici DDR SDRAM, 64 bit, 133MHz
Moderátor: Moderátoři
Já vím, samozřejmě se v žádným případě nezbavím stávajících XP. Už jsem složitě rozdělil disk a teprve při instalaci zjistil právě to, že nemám dostatek pamětimozek007 píše:na vistu se vykašli. I těch 512 je málo. Strašně to swapuje
Vista opravdu není cool. Mrkni se na toto http://www.youtube.com/watch?v=lawkc3jH3wsBigAnonym píše:Já vím, samozřejmě se v žádným případě nezbavím stávajících XP. Už jsem složitě rozdělil disk a teprve při instalaci zjistil právě to, že nemám dostatek pamětimozek007 píše:na vistu se vykašli. I těch 512 je málo. Strašně to swapuje.
Na svém PC mám 1GB RAM, Celeron 2,8 GHz, 6600GT a Visty jsou i tam docela pomalé. Na běžnou práci je samozřejmě nepoužívám, ale jsou cool
Instaloval jsem Visty RC2 do notesu (P4-M 1.4GHz, 512RAM, 32VRAM, 40GB HDD...) a nestezuju si, spis naopakBigAnonym píše:Na svém PC mám 1GB RAM, Celeron 2,8 GHz, 6600GT a Visty jsou i tam docela pomalé. Na běžnou práci je samozřejmě nepoužívám, ale jsou cool
no pokud nejsou pod zadnym krytem zespodu, tak se k nim dostanes tak, ze se podivas pod klavesniciBigAnonym píše:
K RAMkám jsem se nedostal, nebo nevím, kde jsou a jak u notebooků vypadají![]()
jn, ale prachy nejsou... šel jsem si vymenir RAMku na 2gb a nepocituju zadny vetsi skok dopredu... :-(zener píše:hrozd: V Tvem pripade bych si nasetril na novy stroj. V noteboocich lze obecne bez vetsich problemu menit pouze operacni pamet a harddisk.
Viděl bych to v problému integrovaný grafický karty...Anonymous2 píše:jeste bych se chtel zeptat ohledne ty plynulosti her, jak je mozny, ze se mi seka hra s takovyma narokama:
Operační systém: Windows XP/2000/98/Vista
Mechanika: DVD
Procesor: 1400 MHz
Operační pamět: 256 MB RAM
Grafická karta: 3D grafická karta se 32 MB
Notebook sem vyčistil CCleanerem i defragmentací, CPU využití kolem 4%. Když nastavim na nejnižší detaily, stejně se seká, mohl by mi někdo poradit v čem je problém?
Notebook: Procesor Intel Pentium Dual CPU T2330 @ 1,60 Ghz, grafarna ATI Mobility Radeon X2300 256mb, 2GB RAM , Win XP (splnuje vsechny pozadavky i na nejvyšší detaily)