Vista "bez visty" = Vista transformation pack
Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vista "bez visty" = Vista transformation pack
Chcete vzhled Visty a nic neobětovat? Stahněte Vista Transformation Pack a kochejte se novým vzhledem zadarmo. Je to zde
Naposledy upravil(a) ladarozan dne stř úno 28, 2007 21:59, celkem upraveno 1 x.
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
myslim,že tohle jsem zkoušel instalovat verzi 5,5 ale nebyl jsem si úplně jist tak jsem to nakonec stornoval...no a nainstaloval jsem si Vista Inspirat 1.1 (velikost asi 27Mb) tam mi přišla instalace trošku jednoduší a nechtělo to po mě žádný cd windowsu,nebo tak něco
ale popravdě mě ten skin nějak neuchvátil,nevim měl jsem dřív klasiku vzhled XP a očesanou o vše možný,takže prakticky vzhled windows 95 a celkem jsem byl spokojen... 
Stažení zde

Stažení zde
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Instalace jednoduchá...
Nic zvláštního, jde to snadno. Je dobré udělat bod obnovy pro všechny případy. Je tu další varianta a sice Vista Customization Pack , k mání na stránce, no a do třetice Longhorn Transformation Pack zde
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0