Download | Programy

Vista "bez visty" = Vista transformation pack

Nastavení Windows, příkazy, optimalizace, plochy, tvorba Live CD

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

ladarozan
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Vista "bez visty" = Vista transformation pack

Příspěvek od ladarozan »

Chcete vzhled Visty a nic neobětovat? Stahněte Vista Transformation Pack a kochejte se novým vzhledem zadarmo. Je to zde
Naposledy upravil(a) ladarozan dne stř úno 28, 2007 21:59, celkem upraveno 1 x.
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
Herry
Nováček
Nováček

Příspěvek od Herry »

Je nějaká zapeklitost při instalaci tohoto prográmku nebo to zvládne i průměrnej uživatel? Nevíte, jestli je někde nějakej návod, jak to naistalovat?

Děkuju
Vlasta R.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Vlasta R. »

myslim,že tohle jsem zkoušel instalovat verzi 5,5 ale nebyl jsem si úplně jist tak jsem to nakonec stornoval...no a nainstaloval jsem si Vista Inspirat 1.1 (velikost asi 27Mb) tam mi přišla instalace trošku jednoduší a nechtělo to po mě žádný cd windowsu,nebo tak něco :) ale popravdě mě ten skin nějak neuchvátil,nevim měl jsem dřív klasiku vzhled XP a očesanou o vše možný,takže prakticky vzhled windows 95 a celkem jsem byl spokojen... :cool:
Stažení zde
Pockmat
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pockmat »

Osobně si radši pořídím Visty, o vzhled mně ani tak moc nejde. Ale každýho vkus... :D
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
ladarozan
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Instalace jednoduchá...

Příspěvek od ladarozan »

Nic zvláštního, jde to snadno. Je dobré udělat bod obnovy pro všechny případy. Je tu další varianta a sice Vista Customization Pack , k mání na stránce, no a do třetice Longhorn Transformation Pack zde
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
Odpovědět